Košarka

Ognjen Kuzmić doživio teške povrede glave i grudnog koša, hitno prebačen u Beograd

Košarkaš Crvene Zvezde i reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić doživio je tešku povredu u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na putu Banja Luka-Prijedor u Ramićima.

Košarkaš Crvene Zvezde Ognjen Kuzmić teško povrijeđen u nesreći kod Banje Luke - Euroliga

Iz KK Crvena zvezda mts odmah nakon nesreće izdali su saopštenje za javnost u kojem su istakli da je njihov košarkaš zadobio teške povrede glave i grudnog koša.

Prilikom nesreće, Ognjen je dožvio teške povrede glave i grudnog koša, i zbog delikatnosti povreda u toku je njegovo hitno prebacivanje u Beograd“, navode iz kluba.

Također, dodali su da će klub u narednom periodu blagovremeno informisati javnost poštujući privatnost Ognjena Kuzmića i delikatnosti situacije.

Podsjećamo, ukupno četiri osobe su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u Ramićima, na magistralnom putu Banja Luka – Prijedor, piše “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh