Košarka

Otac Bosanske zvijeri: “Majka tjera Juku da se ženi”

Otac Bosanske zvijeri ističe da je zvijezda Portland Trail Blazersa trebala doći na kraći odmor u BiH, ali da je sve prolongirano za kraj jula

Jusuf Nurkić - Faktor.ba

Ljubitelji košarke u našoj zemlji sa posebnom pažnjom prate oporavak reprezentativca Bosne i Hercegovine i igrača Portland Trail Blazersa Jusufa Nurkića. Informacije o trenutnom zdravstvenom stanju NBA zvijezde dao nam je njegov otac Hariz Nurkić.

Juka se dobro osjeća i počeo je trenirati u teretani u kući koju je nedavno kupio. Hvala Bogu, oporavak ide svojim tokom. Svi se nadamo da će tako biti i narednih mjeseci i da će se vratiti na parket još bolji i snažniji. Prisutna je mala nervoza kod sina jer se radi o teškoj povredi. Nije to neka mala posjekotina, pa da se flaster nalijepi – kaže za “Faktor” Hariz Nurkić.

Otac Bosanske zvijeri ističe da je zvijezda Portland Trail Blazersa trebala doći na kraći odmor u BiH, ali da je sve prolongirano za kraj jula.

Doktori mu nisu dali da ide na ovaj dalek put. Mora da sluša sve što mu se kaže, da ne bi bilo nekih dodatnih problema – nastavlja Hariz.

Jusuf je već nekoliko godina u vezi sa Eminom Durić. Upoznali su se u Tuzli, a on joj je nedavno na Instagramu na lijep način čestitao rođendan.

Jusuf i Emina – Faktor.ba

Majka Rusmina tjera Juku da se ženi. To ga je pitala nekoliko puta u posljednje vrijeme. Sada je to moderan život. Ni meni nije po volji što se nisu vjenčali, ali sad omladina odlučuje kako će živjeti. Oni sada drugačije gledaju na brak i neka rade kako misle da treba – kaže na kraju razgovora Hariz Nurkić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh