Košarka

Gordić zna šta je presudilo u korist Zvezde

Košarkaši Budućnosti doživjeli su težak poraz u Beogradu od domaće Crvene Zvezde u posljednjem meču finalne serije za pobjednika ABA lige.

Nemanja Gordić - Mondo

Nakon susreta željeli su novinari čuti razmišljanja košarkaša tima iz Podgorice ali malo ko je bio raspoložen za izjavu.

Dodatno je stvarao problem to što čelni ljudi tima iz Podgorice gotovo pa su zabranili da se njihovi košarkaši obraćaju u medijama. Jedan od rijetkih koji je poslije susreta uspio da kaže par rečenica bio je bh. reprezentativac Nemanja Gordić.

Čestitam Crvenoj Zvezdi na osvojenom trofeju i to je to. Oni su imali prednost domaćeg terena i to iskoristili. Bilo je svega, ali ne bih to da komentarišem. Ima ko će da komentariše. To su stvari za dublju analizu, završio je Gordić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh