Košarka

Nurkića tješe znani i neznani, ipak njegova poruka ima posebnu težinu

Jusuf Nurkić doživio je težak lom noge. Bh. košarkaš je na dvije minute do kraja utakmice slomio nogu u duelu protiv Brooklyn Netsa i slijedi mu dug period oporavka.

Jusuf-Nurkic

Dobra vijest je što u NBA ligi igraju mnogi košarkaši koji su imali slične povrede. Među njima je i košarkaš Boston Celticsa Gordon Hayward, čija je povreda bila još i teža. Hayward je komentarisao povredu Nurkića i uvjeren je da će se vratiti još jači.

– Vidio sam to jutros, žao mi je momka jer imao odličnu sezonu sa Trail Blazersima. Ovakve stvari se dešavaju. Povreda više liči na onu koju je doživio Paul George, nego na moju. Dobra vijest što mu nije stradalo ništa oko članka, pred njim je dug put, ali uvjeren sam da će se izvući, istakao je košarkaš Boston Celticsa.

Nažalost, pred Nurkićem je dugotrajni oporavak.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh