Košarka

Fantastičan nastup bh. dragulja: Musa vodio Netse do pobjede

Košarkaši Long Island Netsa sinoć su u posljednjem kolu regularnog dijela sezone pobijedili sastav Wisconsin Herd rezultatom 126:125.

No image - Haber.ba

Netse je do pobjede vodio naš Džanan Musa sa 27 poena, sedam skokova i šest asistencija dok je Pinson dodao 23 uz pet asistencija i tri skoka. Williams je susret završio sa 17 poena i 15 skokova dok je Wimbush dodao 15 poena uz tri skoka i dvije asistencije. Još je dvocifren bio Newkirk sa 12 poena, sedam asistencija i četiri skoka, prenosi “Fena”.

U ekipi Wisconsina najbolji je bio Munford sa 31 poenom, šest asistencija i tri skoka dok je Qualls dodao 22 uz sedam skokova i dvije asistencije. Nick Johnson je postigao 16 uz šest asistencija i tri skoak dok je Colson dodao 15 uz 12 skokova. Robert Johnson je postigao 14 poena dok je Bell-Haynes dodao 12, a još je dvocifren bio McCoy sa 11 poena, 14 skokova i dvije asistencije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh