Košarka

Sjajni Džanan Musa predvodio Long Island do četvrte uzastopne pobjede

Džanan Musa je bio najbolji igrač Long Island Netsa u trijumfu nad Delaware Blue Coatsima, 115:106, u razvojnoj G ligi.

Džanan Musa - SCsport.ba

Pitanje pobjednika bilo je riješeno već na kraju treće četvrtine, kada su Netsi ostvarili veliku prednost (63:44). Do kraja meča Blue Coatsi su tek smanjili razliku.

Musa je odigrao sjajan meč i bio prvo ime Long Islanda, koji je ostvario četvrtu pobiedu zaredom. Za 30 minuta u igri upisao je 20 poena te po 5 skokova i asistencija. Dobru podršku imao je u Jordanu McLaughlinu (18 poena), Kamariju Murphyju (16) i Theu Pinsonu (16), piše “SCsport“.

Kod poraženih, najefikasniji su bili Norvel Pelle (24) i Rashad Vaughn (21).

Long Island je trenutno drugi u Istočnoj konferenciji sa omjerom 24-14.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh