Košarka

Teletović: Dodik i Komšić pomažu bh. košarku

Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo košarkaška reprezentacija BiH nastavit će mečevima protiv Češke i Bugarske, a već odavno je poznato da izabranici Vedrana Bosnića nemaju šansu da se plasiraju dalje.

Mirza Teletović - Screenshot

Predsjednik KS Mirza Teletović govoreći o planovima za budućnost, kazao je da se naša košarka ne nalazi baš u idealnoj situaciji.

Također, priznao je da su obavljeni razgovori sa dvojicom predsjednika, a to su Željko Komšić i Milorad Dodik.

– Nisam bio u Laktašima na meču Kupa jer sam imao obaveza ali mogu reći da je jučer obavljen razgovor s Miloradom Dodikom. Razgovarao sam s gospodinom Željkom Komšićem i oni su svi da se pomogne sportu u BiH.

Da se napravi taj neki budžet i mislim da će doći do realizacije do tog projekta. To je jako pozitivna priča i mislim da politika nije upetljana i to su ljudi koji vole sport, a oni koji ga vole žele i pomoći, rekao je Teletović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh