Košarka

KOŠARKAŠICA BILA NA IVICI SAMOUBISTVA! Milica Dabović htjela da SKOČI SA ČETVRTOG SPRATA!

Međutim, u tim trenucima sam sebi govorila “Zašto bi to bilo ko uradio”, Odmah bi sebi lupila šamar i rekla da je to besmisleno. Jedan je život, jednom se živi, izjavila je Dabovićeva.

Milica Dabović - Kurir.rs

Srbijanska košarkašica Milica Dabović prošle godine je bila u centru pažnje zbog toga što je bivši dečko Simon Šiklić brutalno pretukao. Poslije toga imala je i probleme sa ocem svog sina. Danas je da kucnemo u drvo sve okej, a bivši kapiten srbijanske reprezentaicije ponovo je, slobodno možemo reći i u mirnoj luci.

Koliko je sve bilo ozbiljno, dovoljno govori i to da je ophrvana problemima razmišljala čak i da okonča život:

Poslije svega što mi se izdešavalo u životu, težila sam tome da budem sretna. Najteži trenuci zadesili su me kad sam bila trudna – rekla je Milica za “Srpski telegraf“. – Ljudi su mi govorili: “Ma, lako je tebi, ti igraš košarku”, a niko nije znao kroz šta smo ja i moja porodica prolazili. Bilo je perioda kada sam htjela da se bacim sa četvrtog ili petog sprata. Međutim, u tim trenucima sam sebi govorila “Zašto bi to bilo ko uradio”, Odmah bi sebi lupila šamar i rekla da je to besmisleno. Jedan je život, jednom se živi.

Srbijanska košarkašica ističe da je otac njenog djeteta sada prisutan u životu nasljednika.

Mnogo mi je drago što je otac mog sina tu za njega i što ima tu figuru pored sebe u nekoj mjeri. Teško mi je bilo i da pomislim da odgajam dijete sama, ali sam shvatila da i to mogu. Neko sam ko od tada hrabri druge žene i ko je vrlo human. Mnogo žena mi se javlja i traži pomoć, a ja se trudim da svima izađem u susret. Sebe smatram dobrom osobom i uvijek se trudim da nađem dobro u svakom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh