Fudbal

Pike u šetnji sa mamom i novom djevojkom

Mnogima se ove fotogradije nisu svidjele kao ni ponašanje fudbalera i Klare

Clara Chia - instagram

Španski mediji nedavno su objavili kako se Šakira (Shakira) potukla s Montserat Bernabeu (Montserrat), majkom bivšeg partnera erara Pikea (Gerard Pique). Sada su na internetu osvanule fotografije Pikeove nove djevojke koja uživa u društvu njegove mame.

Klara Čia Marti (Clara Chia) i Pikeova mama snimljene su kako šetaju nasmijane i dobro raspoložene.

Na jednoj od fotografija čini se i kako je Klara zagrlila Montserat oko struka, dok su Pike i njegov otac također šetali zagrljeni.

Mnogima se ove fotogradije nisu svidjele kao ni ponašanje Pikea i Klare.

“Dok njegovu bivšu maltretira, čini se da joj ova paše”, “Montserat definitivno izgleda kao svekrva koju niko ne bi poželio”, “Samo se ti smješkaj svekrvi, za par godina ili mjeseci nećete biti tako nasmijane”, “Najveća licemjerka koju sam vidjela”, samo su neki od komentara.

Podsjećamo, novinarka Laura Fa tvrdi da je Pikeova majka od početka znala za Pikeovu vezu sa studenticom te mu pomagala u skrivanju od Šakire. Navodno razlog takvog ponašanja je što Šakira nikad nije imala dobar odnos sa svojom svekrvom., a na kraju je došlo i do fizičkog sukoba. prenosi Avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh