Fudbal

Horor u Španiji: Srbijanski nogometaš srušio se na teren, imao srčani zastoj na utakmici

Dragi Gudelj, rođeni brat srbijanskog reprezentativca Nemanje Gudelja, srušio se na današnjoj utakmici na današnjoj utakmici Cordobe i Ferola i ostao da leži bez svijesti.

Dragi Gudelj - twitter

Za sada nema zvaničnih informacija šta mu se desilo, španjolski mediji spekulišu da je imao srčani zastoj.

Dobra vijest je da je i prije napuštanja terena bio pri svijesti i podigao se dok su ga ljekari i igrači unosili u ambulantna kola.

Susret je prekinut u 11. minutu i nije nastavljen pošto je Dragi Gudelj zabrinuo sve aktere utakmice kada se bez ikakvog kontakta srušio na travu i ostao da leži nepomično.

Sedam minuta su mu ljekari oba tima ukazivali pomoć, a potom je prebačen u bolnicu gde mu pružaju pomoć. prenosi radiosarajevo


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh