Fudbal

Dani Alveš štrajkuje glađu: U teškom je psihičkom stanju

Alveš je navodno u stanju potpunog rastrojstva, razdražljiv je i vrlo nervozan zbog odluke Joane da se raziđe od njega

Dani Alveš (39), proslavljeni brazilski nogometaš prolazi kroz teške dane budući da se od kraja prošle godine nalazi u zatvoru zbog optužbi za silovanje 23-godišnje djevojke u klubu u Barceloni.

Alvešov život se od tada očekivano pretvorio u pakao, najviše zbog same činjenice da je u zatvoru zbog teškog djela koje mu se stavlja na teret.

Napustila ga supruga
U međuvremena ga je napustila i supruga Joana Sanz koje je nedavno i putem svog Instagrama objavila da se razišla od Alveša.

– Uvijek će biti tu za njega, samo u drugačijoj ulozi – napisala je tada Joana uz ostale riječi tuge.

Ipak, brazilski mediji tvrde da je Alveš teško podnio ovaj udarac te od ponedjeljka, kada mu je supruga lično saopštila da se razvodi od njega, odbija jesti u zatvoru u kojem se nalazi.

Teško emotivno i psihičko stanje
Nekadašnji reprezentativac Brazila je, prema navodima brazilske emisije Cuatro al dia, u teškom emotivnom i psihičkom stanju te je svih ovih dana proveo bez obroka.

Brazilski portal dalje prenosi, pozivajući se na izvore bliske igraču, da je Alveš u stanju potpunog rastrojstva, da je razdražljiv i vrlo nervozan zbog odluke Joane da se raziđe od njega.

Sjedi sam zaključan u ćeliji i ne želi komunicirati s bilo kim, a ostaje nam da vidimo hoće li se Brazilac podići sa samog životnog dna na kojem se trenutno nalazi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh