Fudbal

LEGENDARNI FUDBALER ADRIANO RAZVODI SE NAKON SAMO 24 DANA BRAKA

Brazilska fudbalska legenda i bivši reprezentativac ove zemlje Adriano razvodi se nakon samo 24 dana braka.

Adriano - Hayat

Adriano (40) se prošlog mjeseca vjenčao s lijepom frizerkom Micaelom Mesquita, koja je 15 godina mlađa od njega.

Međutim, u njihovom odnosu nije dugo trajao sklad.

Naime, nakon velike svađe legendarni Brazilac otišao je iz zajedničkog doma i – nestao. Nije se javljao supruzi na mobitel. Dok je ona tugovala i pokušavala mu ući u trag, on je roštiljao, pio i zabavljao se i gledao utakmicu Švicarske i Brazila sa prijateljima u Vili Cruzeiro, mjestu gdje je odrastao.

Poslije dva dana se vratio kući, nakon čega je uslijedila nova svađa i konačni raskid.

Kako pišu brazilski mediji, razlog razvoda je njegov način života. Micaela je htjela da više vremena provodi s njom i ostavi alkohol, a on nije mogao bez provoda i druženja s prijateljima.

To ga je i koštalo veličanstvene karijere.

Adriano je kao 20-godišnjak iz Flamenga prešao u Inter i uvijek se doimalo da njegov strašan potencijal nije ostvaren do samog kraja.

Imao je ogroman talent, snagu, snažnu ljevicu, a u karijeri je zabijao mnoge spektakularne golove igrajući za Inter, Fiorentinu, Parmu, Romu, Sao Paulo, Corinthians. Karijeru je završio 2016. godine nakon jedne avanture u Sjedinjenim Američkim Državama gdje je igrao za Miami.

Nekadašnji reprezentativac Brazila nikada nije uspio prebroditi gubitak oca. Nakon drame iz 2004. ništa nije bilo isto za napadača koji je pao u depresiju i odao se u alkohol i drogi, što je imalo veliki utjecaj na njegovu karijeru.

Za klubove je ukupno na 300 utakmica postigao 137 golova.

U dresu reprezentacije Brazila upisao je 48 nastupa, a 27 puta je bio strijelac. prneosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh