Fudbal

Pokazivala navijačima Srbije albanski simbol pa izbačena sa stadiona

Reprezentacija Srbije ispala je u grupnoj fazi Svjetskog prvenstva. Srbi su izgubili 3:2 protiv Švicarske u dvoboju preponom tenzija.

navijači - Screenshot

Reprezentativci Srbije idu kući sa samo jednim osvojenim bodom iz tri utakmice, veliki je to rezultatski debakl za njih jer su imali velike ciljeve na prvenstvu.

Osim na terenu, svijet je mogao vidjeti i velike tenzije na tribinama. Prvo su se navijači Srbije i Kosova potukli ispred stadiona, a na stadionu je jedna navijačica Švicarske pokazivala Srbima dvoglavog orla.

Zaštitari su to primijetili i udaljili je sa stadiona na oduševljenje svih navijača Srbije.

Nešto slično viđeno je i na Svjetskom prvenstvu 2018. kada su švicarski Albanci, Xhaka i Shaqiri, pokazivali srpskim navijačima dvoglavog orla nakon gola za pobjedu Švicarske.

Haotične scene nastavljene su i u Kataru, prvo je Dragan Stojković psovao Albancima ”mater šiptarsku”, a Dušan Vlahović se hvatao za međunožje, kao i Xhaka s druge strane. prneosi “N1“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh