Fudbal

Mundijal 2022: Katarski emir Al-Thani s tribina podržao reprezentaciju Saudijske Arabije

Katarski emir Tamim bin Hamad Al Thani, koji je pratio utakmicu Argentine i Saudijske Arabije sa tribina stadiona Lusial, oko vrata je stavio državnu zastavu Saudijske Arabije

Katarski emir Tamim bin Hamad Al Thani pružio je podršku reprezentaciji Saudijske Arabije, koja je u današnjem susretu na Mundijalu senzacionalno slavila protiv Argentine.

Prva senzacija ovogodišnjeng Svjetskog fudbalskog prvenstva u Kataru definitivno je Saudijska Arabija, koja je danas pružila odličnu partiju protiv dvostrukog svjetskog prvaka Argentine te na kraju slavila sa 2:1.

Detalj koji nije promakao fotoreporterima na današnjoj utakmici je potez katarskog emira Tamima bin Hamada Al Thanija, koji je također pratio utakmicu sa tribina stadiona Lusial.

Na fotografijama se može vidjeti kako je katarski emir Al-Thani oko vrata stavio državnu zastavu Saudijske Arabije i time kao domaćin ovog takmičenja dao podršku Saudijcima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh