Fudbal

MLADI NOGOMETAŠ IZVRŠIO SAMOUBISTVO NAKON ŠTO MU KLUB NIJE PRODUŽIO UGOVOR

Samuel Rebollo, 20-godišnji argentinski igrač, izvršio je samoubistvo nakon što mu je njegov tim, Club Atlético Aldosivi, saopćio da se na njega više neće računati.

Samuel Rebollo - hayat

Iz kluba Atlético Aldosivi duboko žalimo zbog smrti Samuela Rebolla, igrača koji je bio dio našeg kluba prošle godine. Čelnici, treneri, kolege i prijatelji opraštaju se od njega prisjećajući se odlične osobe, koja je uvijek bila posvećena klubu, te upućuju izraze saučešća njegovoj porodici i najmilijima”, saopćili su iz argetinskog kluba.

Rebollo je u klub stigao prošle sezone, a prethodno je igrao u nižim ligama. Odigrao je i nekoliko utakmica sa rezervnim timom u četvrtoj ligi, prije nego što je klub odlučio da neće nastaviti saradnju.

Rebollo je očekivao da će da potpiše svoj prvi profesionalni ugovor, ali u Atletico Aldosiviju nisu smatrali da je dovoljno dobar da bude dio prvog tima i to ga je navelo da izvrši samoubistvo.
Njegov otac, José, oprostio se od igrača na Facebooku.

Ostavio si bol koji nikada neće zacijeliti, moj mali crni. Samo molim Boga i Djevicu da mi daju snagu da nastavim u ovoj noćnoj mori. Tražiću te, sine, za tvoj vječni počinak”, napisao je njegov otac. prneosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh