Fudbal

Direktorica FK Sarajevo odgovorila na prijetnje navijača: Dođite lično, znate gdje sam

Direktorica FK Sarajevo Ajla Alimanović na svom Instagram profilu objavila je informaciju kako često dobija prijetnje zbog rezultata Bordo kluba te je s tim u vezi pozvala sve “hrabre momke” da joj se obrate licem u lice.

Ajla Alimanović - klix.ba

Kako je napisala, nakon svakog poraza Sarajeva na spomenutoj društvenoj mreži joj se javljaju navijači te joj “prijete i psuju”, a zasmetalo joj je i kritičko pisanje po forumima.

“Pozivam ove ‘hrabre’ momke, što mi nakon svakog poraza Sarajeva prijete i psuju porukama, da pokažu petlju i dođu reći šta god misle uživo.

A isto vrijedi i za vas ‘no name’, ‘još hrabrije’ s foruma. U klubu sam svaki radni dan pa izvolite”, poručila je direktorica FK Sarajevo.

Bordo tim je danas doživio poraz od Slobode rezultatom 2:0, pa su uvrede i prijetnje vjerovatno nastale nakon završetka spomenute utakmice.

Sarajevo u ovoj sezoni igra znatno ispod očekivanja navijača, a iako su finansijski najstabilniji klub u ligi, današnji poraz bio im je šesti u ovoj sezoni i nakon 17 odigranih utakmica nalaze se na petom mjestu sa 25 osvojenih bodova. prneosi “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh