Fudbal

Cristiano Ronaldo kupuje vilu od 20 miliona eura. Je li to nagovještaj gdje će nastaviti karijeru?

Svima je očito jasno da se Cristiano Ronaldo ne osjeća ugodno u Manchester Unitedu.

Cristiano Ronaldo - AFP

Njegove česte rotacije u timu i zategnuti odnosi sa trenerom Erikom ten Hagom doveli su do alarmantnog pada forme portugalske nogometne legende.

Bivši napadač španskog Real Madrida i italijanskog Juventusa proživljava jedan od najgorih trenutaka svoje dugogodišnje karijere.

Novi razvoj događaja

Nije iznenađujuće da zbog toga opcija odlaska iz engleskog kluba svakim danom postaje sve više stvarnost.

Iako je portugalska zvijezda jasno dala do znanja da “pokleknuti pod pritiskom nije opcija”, njegov posljednji finansijski potez mogao bi nagovijestiti novi razvoj događaja.

Prema The Sunu, Ronaldo i njegova partnerica Georgina Rodriguez kupili su novu vilu u Ronaldovom rodnom Portugalu, prenosi Marca.

Cristiano Ronaldo: Počeo u Sportingu

Imanje se nalazi u području Quinta da Marinha. Iako se vrijednost nekretnine procjenjuje na 10 miliona eura, ukupni proračun premašuje 20 miliona.

Imanje se prostire na 2.729 kvadratnih metara. Sastoji se od tri etaže, nekoliko vrtova, bazena, teretane i prostora za više od 20 automobila.

Osim toga, udaljeno je samo 40 minuta od Lisabona.

To znači da Cristiano Ronaldo da ne bi bio previše udaljen od Sportinga, jednog od klubova koji se takmiče za njegov potpis i mjesta gdje je počeo svoju karijeru, piše Raport.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh