Fudbal

Drama u Srbiji: Na utakmici niželigaša trener doživio srčani udar nakon što je dobio žuti karton

Ovo je pobjeda za našeg trenera, šefa, prijatelja, kojem želimo brz oporavak, i uz kojeg je čitav naš tim, poručili su iz kluba

Srbija, utakmica, srčani udar - Screensho

Utakmicu niželigaša Sutjeske i Solunca iz Karađorđeva u Srbiji obilježila je dramatična scena. Naime, trener gostujuće ekipe je doživio srčani udar, odmah nakon što mu je tokom utakmice sudija pokazao žuti karton.

Hitna pomoć je brzo reagovala i prevezla ga u bolnicu. Utakmica je odigrana do kraja, a Solunac je na kraju pobijedio sa 3:2. Igrači su trijumf posvetili svom treneru.

– Teška utakmica, teško gostovanje, ali na kraju velika pobjeda našeg tima i nova tri boda. Gosti su dva puta poravnavali rezultat, ali je ipak u posljednjim trenucima utakmice postignut gol koji nam je i donio pobjedu.

Ovo je pobjeda za našeg trenera, šefa, prijatelja, kojem želimo brz oporavak, i uz kojeg je čitav naš tim – poručili su iz Solunca. prneosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh