Fudbal

Pojavio se klub zainteresovan za Kristijana Ronalda, ali postoji jedan uslov

Nedavno su svjetski mediji prenijeli da bi Ronaldo napustio Junajted i u januarskom prijelaznom roku

Kristijano Ronaldo (Cristiano) jučer je došao do prvog ligaškog pogotka. Portugalac je donio pobjedu Mančester junajtedu u meču 10. kola Premijer lige protiv Evertona (2:1).

Ronaldo je silno želio napustiti Junajted tokom ljeta, no prave ponude nije bilo. Navodno je dobio mnoge odbijenice, tako da je ostao na Old Trafordu. Nedavno su svjetski mediji prenijeli da bi Ronaldo napustio Junajted i u januarskom prijelaznom roku, ali da postoji problem – ne želi ga niko.

Sada se pojavila vijest da je za usluge Portugalca zainteresovan Inter Majami, čiji vlasnik je Dejvid Bekam (David Beckham), ali postoji jedan uslov – da Ronaldo raskine ugovor s “Crvenim đavolima” i u SAD stigne kao slobodan igrač.

Jedan od razloga zbog čega ne igra u prvoj postavi je i taj što je preskočio pripreme tima, a Ronaldo je i van forme. Prije pogotka protiv Evertona postigao još samo jedan ove sezone, onaj protiv Šerifa u Evropa ligi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh