Fudbal

Ronaldo “zaglavio” na Old Trafordu, pogledajte kako su se našalili iz HSV-a

On je želio napustiti “Crvene đavole” jer nisu izborili Ligu prvaka.

Cristiano Ronaldo - AFP

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Kristijano Ronaldo (Cristiano) ovog ljeta je bio top tema prijelaznog roka. Nije Ronaldo, kao prošle godine kada se vratio u Junajted, napravio neki spektakularan transfer, upravo suprotno – postao je top tema jer su ga mnogi klubovi odbili, piše avaz.

On je želio napustiti “Crvene đavole” jer nisu izborili Ligu prvaka, pa ga je njegov agent Horhe Mendeš (Jorge Mendes) nudio mnogim klubovima, između ostalih Bajernu, Čelziju, Atletiku Madridu i Sportingu. Spominjao se i povratak u Real Madrid, ali na kraju je Portugalac ostao na Old Trafordu.

Zbog neuspjelih pokušaja da napusti Mančester junajted Ronaldo je postao predmet zezancije brojnih fudbalskih fanatika, a zanimljiv video objavio je i njemački HSV.

Na snimku se vidi kako se baca stari faks uređaj kroz prozor, a mobitel spremaju u ladicu označavajući kraj perioda za transfere. U tom trenutku zazvoni na mobitel, a na ekranu piše “CR7”. Iako je riječ o Ronaldu, iz HSV-a su samo zatvorili ladicu, a Portugalac je ostao bez odgovora.

Pogledajte.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh