Fudbal

Jezive scene tokom duela u Posušju: Begić se dvaput srušio, igrači se uhvatili za glavu

U finišu utakmice između Posušja i Željezničara (1:2) vidjeli smo potresne scene koje su uzrokovale i kraći prekid susreta, a glavni akter bio je Luka Begić.

Luka Begić

Mladi napadač Posušja je u jeku napada svog tima pokušao donijeti poravnanje svom timu. Nakon gužve u drugoj minuti nadoknade, Begić je pokušao makazicama pogoditi gol Željezničara, ali je udarac izblokiran.

No, nakon toga uslijedile su jezive scene na terenu. Nakon udarca makazicama, Begić je žestoko pao na leđa i tom prilikom povrijedio vrat.

Ofanzivac domaćeg tima odmah je izgubio svijest. Pritrčali su mu svi nogometaši uključujući i one iz Željezničara i igrača su okrenuli na stranu.

Begić je veoma brzo došao sebi, ali kada je ustao, ponovo je pao i ponovo izgubio svijest. Hitna je odmah reagovala i odvela Begića u bolnicu, a činilo se na prvu da je doživio potres mozga.

O njegovom stanju se oglasio i trener Ferdo Milin, koji je nakon utakmice otkrio da su Begiću stavili okovratnik te da je odvezen u bolnicu. Trener Posušja je dodao kako se čini da je u pitanju potres mozga.

Nadamo se da će sve biti u redu s Lukom Begićem te da će se spreman vratiti na nogometne terene. prneosi “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh