Fudbal

Džemil Šoše podnio ostavku na funkciju direktora FK Velež

Direktor Veleža Džemil Šoše obavijestio je javnost da je podnio ostavku na tu funkciju.

Naime, smatram da je potrebno da neko preuzme odgovornost za evidentnu rezultatsku krizu i određene probleme u samom funkcionisanju našeg kluba, a također smatram da, po prirodi stvari, najveća odgovornost leži upravo na meni kao direktoru FK Velež Mostar. O ovoj svojoj odluci i njenim razlozima obavijestio sam i članove UO FK Velež – naveo je Šoše.

Istakao je da mu je predstavljalo ogromnu čast i zadovoljstvo kroz proteklih pet godina obavljati ovako odgovornu dužnost u Veležu.

– O rezultatima svoga rada u našem Veležu ne mogu biti objektivan sudija, ali zato mogu najiskrenije reći da će mi period mog rada u našem Veležu – uprkos svim teškoćama, problemima i teškim odlukama koje je često valjalo donositi – zauvijek ostati duboko u srcu, jer kroz angažman u FK Velež stvorio sam mnoge predivne uspomene koje sigurno ne blijede. Na tome sam iskreno zahvalan Klubu i svima vama koji ste stajali uz Velež na trnovitom putu koji smo kroz protekli period skupa prelazili.

Hvala svima koji su mi bili podrška da istrajem i u periodima kada ni sam nisam vjerovao da imam snage za to. I naravno, velika hvala Veležovoj vjernoj Red Army, sjajnoj navijačkoj grupi koja je uvijek bila tu u trenucima kad je podrška bila najvažnija,pišu Vijesti

Naravno, moja ostavka na funkciju direktora FK Velež nipošto ne znači da svim svojim srcem i stručnim kapacitetima i dalje ne stojim na raspolaganju našem voljenom Klubu, ali jednostavno smatram da je došao trenutak kad moram priznati i sebi i vama da se trenutno nisam u stanju nositi sa svim problemima, teškoćama i izazovima koje pozicija direktora FK Velež u ovom trenutku predstavlja.

Jednom Rođeni, zauvijek Rođeni. Mostar u srcu, Velež do groba – poručio je Šoše.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh