Fudbal

Pogba zadobio povredu koljena

Paul Pogba zadobio je povredu koljena nekoliko sedmica nakon dolaska u Juventus, saopštio je u ponedjeljak italijanski fudbalski klub.

Paul Pogba - Sport.ba

Nakon što se požalio na bol u desnom koljenu, Pogba je podvrgnut radiološkim pregledima koji su otkrili leziju meniskusa, navodi se u saopštenju Juventusa.

Juventus je saopštio da će Francuz proći specijalističke ortopedske konsultacije kako bi nastavio liječenje, tako da 29-godišnjak neće s timom otputovati u Dalas u Teksasu.

Torinski klub je trenutno na predsezonskoj turneji po Sjedinjenim Američkim Državama.

Juventus je potvrdio da će iz Kalifornije krenuti u Teksas, gdje će odigrati prijateljsku utakmicu protiv španske Barcelone.

Francuski vezista Paul Pogba vratio se ovog ljeta u italijanski fudbalski klub Juventus, nakon što je napustio Mančester junajted kao slobodan igrač.

Pogba je dres slavnog italijanskog kluba nosio i od 2012. do 2016. godine. S Juventusom je osvojio čak osam trofeja, a onda ga je Junajted kupio za tada rekordnih 105 miliona eura, piše anadolija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh