Fudbal

Ibrahimović uz ritam novog omiljenog narodnjaka pokazao kako liječi problem s koljenom

Proslavljeni švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović nema namjeru još uvijek završiti karijeru, a danas je objavio snimak procesa oporavka koji traje još uvijek.

Zlatan Ibrahimović - Getty

Ibrahimović je veći dio prošle sezone propustio zbog brojnih povreda pa ga tako nije bilo ni u finišu dok je Milan ovjeravao titulu prvaka Italije. Ipak, dao je svoj doprinos i odlučio da nastavi dalje.

Odlučio je ostati u Milanu još jednu sezonu te uprkos tome što je u petoj deceniji života posvetiti se operaciji ligamenata koljena kako bi još jednom zaigrao.
Prilično jezivo
Ibrahimović se oporavlja na tajnom mjestu, objavio snimak “vibrirajućeg” koljena

Već nekoliko puta objavljivao je snimke i tako informisao fanove kako proces oporavka napreduje, a danas je njegova nova objava privukla dosta pažnje.

Uz prikaz terapije za ligamente, Ibrahimović je uživao u novom omiljenom narodnjaku. U pitanju je pjesma “Rekla mi je, rekla” u izvedbi srbijanskog pjevača Slobe Radanovića.

Ibrahimović je nerijetko objavljivao snimke na kojima uživa u muzici s naših prostora, a očigledno je da ima novu omiljenu pjesmu.

Video pogledajte OVDJE!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh