Fudbal

As: Ronaldo bi mogao nastaviti karijeru u Barceloni!

Ronaldov menadžer Žorž Mendeš (Joao Mendes) sastao se sa predsjednikom katalonskog kluba Žoanom Laportom (Joan), a razgovarali su o mogućem transferu igrača.

Cristiano Ronaldo - AFP

Napadač Mančester junajteda Kristijano Ronaldo (Cristiano) od uprave kluba zatražio je da mu dozvole transfer ukoliko dobije primamljivu ponudu, a prema pisanju španskog “Asa” nije isključeno da se iskusni fudbaler vrati u Španiju.

Portugalski reprezentativac bi mogao, prenosi „As“, karijeru nastaviti ni manje ni više nego u Barceloni.

Naime, Ronaldov menadžer Žorž Mendeš (Joao Mendes) sastao se sa predsjednikom katalonskog kluba Žoanom Laportom (Joan), a razgovarali su o mogućem transferu igrača.

Barselona je, dodaje isti izvor, prošlog leta pokazala interes za Ronalda, ali su zbog teške finansijske situacije odustali od te ideje, piše Avaz.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh