Fudbal

Bolje da se pripremi: Shakira prelomila, otkrit će najveće Piqueove tajne koje će ga uništiti

Trajna svađa Shakire i Gerarda Piquea oko skrbništva nad djecom traje, a defanzivac Barcelone ne planira dopustiti Sashi i Milanu da prate svoju majku u Miami.

Gerard Pique i Shakira - Celebcafe.org

S obzirom na to da je par sada angažirao advokate i da je suđenje na pomolu, smatra se da bi neke od Piqueovih tajni mogle izaći na vidjelo, prenosi Raport.

Nema dogovora između Shakire i Piquea

O situaciji se zasad ne zna puno, no bivši par nedavno se sastao kako bi pokušali pronaći sporazumno rješenje. No Piqueovo odbijanje da dopusti Shakiri da odvede njihovu djecu na Floridu izazvalo je bijes Kolumbijke, piše Marca.

Tada je zaprijetila da će otkriti neke od njegovih tajni, te iznijeti detalje iz njegova ličnog života koji su dosad ostali nepoznati.

“Shvatila je da nije poznavala muškarca s kojim je živjela”, rekao je izvor za Informaliju. – Neće stati.
Dosta joj je Piqueovih

Jedna od stvari koja tjera Shakiru iz Barcelone je to što ne može podnijeti život tako blizu Piqueove porodice.

“Spremna je učiniti sve”, nastavio je izvor. “Njoj Piqueovo igranje nije bilo strano, ali nikada nije pomislila da je bio nevjeran od godine kada su se upoznali.”

Sada pjevačica blisko sarađuje sa svojim advokatskim timom i spremni su krenuti u napad.

“Morat će igrati na aduta”, nastavio je izvor. “Zato ona sada ima ljude koji traže informacije i sastavljaju detaljno izvješće o Piqueu, sa svim informacijama o njegovom ponašanju.

“Ima nekih iznenađenja koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim na slučaj. Znaju stvari koje će ga jako boljeti, i to ne samo u vezi s par porodičnih stvari.”

Oni koji poznaju Shakiru kažu da je Pique “sam sebi napravio neželjenog neprijatelja”, a svjestan je koliko ona može naštetiti njegovom ugledu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh