Fudbal

Bivši reprezentativac BiH stavio potpis na ugovor sa Željezničarom

Zeljeznicar Sarajevo - FK Željezničar

Defanzivac Edin Cocalić je danas produžio saradnju sa Željezničarom do ljeta 2023. godine, a tu informaciju objavio je klub s Grbavice na svojim službenim stranicama.

Cocalić je u Željezničara stigao na zimu, a za Plave s Grbavice je odigrao 11 utakmica u prošloj sezoni, odnosno ukupno 116 utakmica.

U izjavi se posebno zahvalio navijačima te dodao kako vjeruje da će naredne sezone s “udruženim snagama svih u klubu” donijeti rast Željezničaru.

“Zahvaljujem klubu na ukazanom povjerenju. Posebno hvala navijačima koji su nas bezuslovno podržavali svaku utakmicu i svim navijačima širom svijeta koji su mnogo puta bili uz klub kada je to bilo najpotrebnije. Drago mi je što sam dobio priliku da naredne sezone predstavljam najveći klub u državi. Nadam se da ćemo udruženim snagama doprinijeti rastu voljenog kluba”, kazao je Cocalić.

Nogometaši Željezničara predvođeni stručnim štabom otputovali su danas na pripreme na Zlatibor gdje će boraviti i trenirati do 8. jula.

Željezničar će u prvom kolu nove sezone igrati protiv Leotara na Grbavici.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh