Fudbal

Cristiano Junior iskopirao oca prilikom izvođenja slobodnjaka, pogledajte kako je sve završilo

Sin portugalskog superstara.

Cristiano Junior - twitter

Cristiano Ronaldo je prošlog ljeta odlučio da se vrati u redove Manchester Uniteda nakon 12 godina, a sa sobom je poveo i svog sina, koji nastupa za U12 tim engleske ekipe, piše Sport1.

Tako se Cristiano Junior nada da će krenuti očevim stopama, a na svakoj utakmici pokušava pokazati svoj talenat, koji je naslijedio od slavnog oca.

Jedno je sigurno, a to je da Cristianu neće biti lako da ponovi uspjehe svog oca.

Ipak, on je u centar pažnje engleske javnosti dospio kada se na društvenim mrežama pojavio snimak, a na kojem se vidi kako pokušava izvesti slobodan udarac u stilu svog oca.

Iskopirao je svaki detalj pripreme prilikom izvođenja slobodnjaka, ali je lopta otišla visoko preko gola, a kako je sve to izgledalo, pogledajte na videoprilogu ispod teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh