Fudbal

Robert Levandovski otkrio glavni razlog zbog kojeg želi napustiti Bajern

Želi otići jer je, kaže, u njemu nešto “umrlo”, a nova destinacija bi mogla biti Barcelona

Bajernova sapunica u kojoj glavnu ulogu tumači poljski napadač Robert Levandovski (Lewandowski), nastavlja se novom izjavom sjajnog fudbalera koji na sve načine želi napustiti Bavarce.

Želi otići jer je, kaže, u njemu nešto “umrlo”, a nova destinacija bi mogla biti Barcelona s kojom se Robert već dugo povezuje.

– Želim otići jer želim više emocija u svom životu. U Bajernu nije bilo dovoljno želje i razumjevanja za mene i nisu me slušali. Jednostavno je nešto u meni odjednom nestalo… I ne možemo preći preko toga. Čak i ako želite biti profesionalni, to sve je jednostavno bilo previše, rekao je Leva za Sport Onet.

Sljedeće godine 33-godišnjem Poljaku ističe ugovor s Bavarcima, pa bi s obzirom na finansijsku situaciju Barceloni dobro došlo da se strpi još godinu dana i da ga dovede besplatno kao što to planira s Mohamedom Salahom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh