Fudbal

“Izjave Levandovskog nikuda nas ne vode”

Direktor Bajerna Oliver Kan izjavio je da je razočaran izjavama poljskog napadača Roberta Levandovskog, koji je juče objavio da želi da napusti minhenski klub, prenose njemački mediji.

Robert Lewandowski - screenshot

Levandovski je na okupljanju reprezentacije Poljske rekao da je “njegova era u Bajernu završena”.

“Ne mogu da objasnim zašto je Robert odabrao ovaj put. Takve izjave nas nikuda ne vode. Mislim da bi trebalo da zna šta ima u Bajernu. Zahvalnost ne ide samo u jednom smjeru”, rekao je Kan za Sport 1.

Levandovski ima ugovor sa njemačkim šampionom do juna naredne godine, a najveće interesovanje za poljskog fudbalera pokazala je Barselona.

On je za Bajern odigrao 374 utakmice i postigao je 344 gola.

Španski sportski list “Marka” tvrdi da je Bajern odredio obeštećenje od 50 miliona evra za Levandovskog, ali da se čelnici njemačkog kluba i Barselone još nisu dogovorili oko transfera, piše Tanjug.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh