Fudbal

Salihamidžić završio posao: Mazraui u Bajernu do 2026.

Marokanac, koji se nedavno pomirio sa selektorom Maroka Vahidom Halilhodžićem, s Bajernom je potpisao ugovor do ljeta 2026.

Salihamidžić i Mazraui - twitter

Njemački prvak Bajern potpisao je marokanskog reprezentativca Nusaira Mazrauija (Noussair Mazraoui), sad već bivšeg igrača Ajaksa, piše Avaz.

Marokanac, koji se nedavno pomirio sa selektorom Maroka Vahidom Halilhodžićem, s Bajernom je potpisao ugovor do ljeta 2026., a Bajern je objavio fotografiju igrača i sportskog direktora Bavaraca Hasana Salihamidžića.

Mazraoui se s Bajernom dogovorio prije nekoliko sedmica, a ugovor će službeno potpisati nakon 30. juna kada mu ističe saradnja sa nizozemskim prvakom.

U ovoj sezoni ovaj fudbaler je odigrao 34 utakmice u svim takmičenjima za Ajaks, te je postigao pet golova i četiri asistencije. Za klub iz Amsterdama je skupio 136 nastupa i osvojio je tri naslova državnog prvaka.

U ovoj sezoni ovaj fudbaler je odigrao 34 utakmice u svim takmičenjima za Ajaks, te je postigao pet golova i četiri asistencije.

Za klub iz Amsterdama je skupio 136 nastupa i osvojio je tri naslova državnog prvaka.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh