Fudbal

Benzema prekrižio ‘izdajnika‘ Mbappea? Veliki šef ostao hladne glave na potez zvijezde PSG-a, ne i Realova zvijezda

To je rečenica kojom Marca započinje tekst o reakciji Realovog predsjednika Pereza nakon što mu je Kylian Mbappe u subotu saopćio svoju odluku o ostanku u Parizu i potpisu trogodišnjeg produženja ugovora.

Karim Benzema - raport.ba

‘Naravno da je Perez bio razočaran, ali mu je u svoje ime i u ime Real Madrida zaželio sve najbolje u budućnosti’, piše Marca.

Iako je u sebi ključao, Perez je tako uspio ostati hladan u komunikaciji s Mbappeom, jer uostalom, možda se francuski napadač opet predomisli u doglednom periodu, ali hladne glave, čini se, nije ostao Karim Benzema, piše Raport.

Mbappeov saigrač iz francuske reprezentacije očito se osjetio izdanim ovakvim potezom, pa je na Instagramu objavio zanimljivu fotografiju koja je očito ‘posvećena’ napadaču PSG-a.

Na njoj se nalazi čuveni reper Tupac i to s čovjekom koji ga je izdao prije nego što je ubijen u Las Vegasu 1996. godine.

Očito se Benzema osjeća izdanim, a ostaje za vidjeti kako će takav rasplet utjecati na odnos dvojice igrača u redovima Tricolora.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh