Fudbal

Ibrahimović je jednog saigrača mrzio više od ikoga

Zlatanov saigrač iz LA Galaksija otkrio nepoznate detalje.

Zlatan Ibrahimović - Getty

Bivši saigrač Zlatana Ibrahimovića Mišel Sijani (Michael Ciani) otkrio je kojeg igrača je Šveđanin najviše mrzio u karijeri, piše Avaz.

Sijani i Ibrahimović su svlačionicu dijelili u LA Galaksiju, a bivši francuski fudbaler je govorio o nekim Zlatanovim tajnama.

U razgovoru za RMC Sport istakao je da je Zlatan u karijeri mrzio tri ili četiri igrača, ali jedan je bio iznad svih. Iako je na terenu djelovalo kao da je između njih sve u redu, Ibrahimović nije podnosio Edinsona Kavanija (Cavani) iz vremena dok su igrali u PSG-u.

– Ako ste bliski s Kavanijem, to se Ibri ne sviđa. Ili ste s Ibrom, ili ste protiv njega. Rekao mi je kako je Kavani jedina osoba s kojom se nije slagao – rekao je.

Kavani i Ibrahimović su bili zastrašujući tandem u PSG-u. Zajedno su osvojili tri titule prvaka Francuske.

Dok su igrali za PSG obojica su u tom klubu postigli preko 100 golova. S Parka prinčeva Ibra je stigao na Old Traford, a sadA je u Milanu.

I Kavanijeva naredna stanica bio je Mančester junajted gdJe je do sada postigao 19 golova na 56 utakmica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh