Fudbal

Poginuo nogometaš iz Širokog Brijega

Po zaprimljenoj prijavi policijski službenici PU Široki Brijeg su izašli na mjesto događaja , gdje je dežurni ljekar Doma zdravlja Široki Brijeg konstatova smrt osobe M. Z. (27) iz Širokog Brijega.

Mile Zelenika - facebook

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u noći sa srijede na četvrtak poginula je jedna muška osoba, potvrđeno je za Jabuka.tv. Kako stoji u saopćenju MUP-a, saobraćajna nesreća dogodila u 2:40 sati u naseljenom mjestu Dobrič kod Širokog Brijega.

– Po zaprimljenoj prijavi policijski službenici PU Široki Brijeg su izašli na mjesto događaja , gdje je dežurni ljekar Doma zdravlja Široki Brijeg konstatova smrt osobe M. Z. (27) iz Širokog Brijega. O samom događaju izvješten je dežurni tužitelj koji je naložio uviđajne radnje.

U saobraćajnoj nesreći poginuo je Mile Zelenika, doskorašnji nogometaš MNK Hercegovina od koga se oprostio njegov dosadašnji klub putem društvenih mreža.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh