Fudbal

Ronaldo emotivno zahvalio Liverpoolu na podršci: “Nikad ovo nećemo zaboraviti…”

Ronaldo i njegova partnerica Georgina Rodriguez u oktobru su objavili da čekaju blizance, a u ponedjeljak su šokirali svijet viješću da je jedno od dvoje novorođenčadi preminulo.

Cristiano Ronaldo - AFP

Napadač Manchester Uniteda i kapiten portugalske nogometne reprezentacije Cristiano Ronaldo zahvalio je navijačima Liverpoola na iskazanoj podršci tokom prvenstvenog dvoboja na Anfieldu, koji je Portugalac propustio zbog smrti njegovog novoređenog sina.

“Jedan svijet… Jedan sport… Jedna globalna porodica… Hvala, Anfield. Ja i moja porodica nikada nećemo zaboraviti ovaj trenutak poštovanja i suosjećanja”, napisao je Ronaldo na Instagramu, piše Raport.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Ronaldo i njegova partnerica Georgina Rodriguez u oktobru su objavili da čekaju blizance, a u ponedjeljak su šokirali svijet viješću da je jedno od dvoje novorođenčadi preminulo.

Obje ekipe su u utorak na teren Anfielda izašle noseći crnu traku oko rukava, a Liverpoolov trener Juergen Klopp je nakon dvoboja koji je završio uvjerljivom pobjedom (4-0) njegovog sastava rekao da je iskazana podrška bila “trenutak utakmice”. Navijači obje ekipe su nakon odigranih sedam minuta ustali i počeli pljeskati, a Liverpoolovi navijači su zapjevali neslužbenu klupsku himnu “You’ll Never Walk Alone”.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh