Fudbal

Nakon porodične tragedije oglasila se i Ronaldova sestra: Naš mali anđeo već je u tatinom krilu

Naš mali anđeo već je u tatinom krilu, napisala je Katia referirajući se na njenog i Ronaldovog oca Dinisa koji je preminuo 2005. godine.

Kristijano Ronaldo s majkom i sestrom - agencije

Kristijano Ronaldo (Cristiano) i Georgina Rodrigez (Rodriguez) u ponedjeljak su objavili tužnu vijest da je preminuo njihov novorođeni sin.

Kako je javio britanski “The Sun” beba je preminula nakon poroda.

Poznato je da je Ronaldo jako blizak sa svojom porodicom, nedugo nakon nesretne vijesti oglasila se jegovam majka, a sada se javila i Kristijanova sestra Katia Aveiro.

– Naš mali anđeo već je u tatinom krilu, napisala je referirajući se na njenog i Ronaldovog oca Dinisa koji je preminuo 2005. godine.

– Volim te i moj srce je tamo s tobom. Neka se Bog pobrine za tebe i povede te na tvom putu, dodala je.

U nastavku je otkrila da je Ronaldovo i Georginino drugo novorođenče dobro.

– Naša djevojčica je čvrsta, snažna i puna zdravlja. Svaki dan će nam pokazivati da je samo ljubav bitna, zaključila je Katia poruku koju je podijelila uz fotografije Georgine i Kristijana sa svoje dvoje djece. Ovom objavom ne samo da je podržala brata, nego je uključila Georginu, pokazujući tako da je smatra dijelom porodice, piše Avaz.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh