Fudbal

Ronaldu i porodici stižu riječi podrške: Oglasila se Kristijanova majka, te brojni fudbaleri!

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo (Cristiano) objavio je da mu je preminuo jedan od blizanaca koje je čekao sa Georginom Rodrigez, a tragedija se desila prilikom poroda.

Cristiano Ronaldo - screenshot

Sa najdubljom tugom moramo da objavimo da je naš dječak preminuo. Ovo je najveći bol koji roditelj može da osjeća. Samo rođenje naše djevojčice nam daje snagu da živimo u trenutku sa nekom nadom i srećom. Željeli bi da zahvalimo doktorima i sestrama na pažnji i njezi, kao i na podršci. Svi smo pogođeni ovim gubitkom i molimo za privatnost u ovom veoma teškom trenutku. Naš dječak ostaje naš anđeo. Uvijek ćemo te voljeti, napisao je Ronaldo skupa sa suprugom na Instagramu.

Nije prošlo mnogo, a na adresu porodice Ronaldo stiglo je mnogo riječi podrške.

Felipe Melo, brazilski fudbaler, napisao je: “Bog sve vidi, žao mi je, legendo”.

Cristiano Ronaldo – screenshot

Oglasio se i sprinter sa Jamajke Johan Blejk (Blake), a poruke saučešća poslali su i Edinjo (Edinho), Aleks Teleš (Alex Telles), David de Gea, Alvaro Morata, Diogo Dalot, Kevin Prince Boateng.

Svoje poruke podrške su Ronaldu poslali i klubovi Sporting u kojem se afirmisao i Mančester junajted.

“Tvoj bol je i naš bol. Šaljemo ljubav i snagu tebi i porodici u ovom trenutku, Kristijano”, poručili su iz Junajteda.

Ronaldova majka Dolores teško je podnijela vijest o smrti unuka i ostavila je tužan emoji na objavi Ronalda.

Vijest je ostavila u nevjerici i čuvenu fudbalerku Martu, zatim Kristijanovog prijatelja Badr Harija i druge poznate ličnosti, piše Avaz.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh