Fudbal

Džeko poludio na Perišića jer mu je ukrao gol

Edin Džeko spremao se šutirati i očekivano zabiti iz idealne situacije, ali se onda odjednom ispred njega stvorio saigrač Ivan Perišić, skinuo mu loptu s noge, ali očajno pucao i promašio.

Edin Džeko - screenshot

Inter je je kod Spezije došao do vrijedne pobjede (3:1) u 33. kolu Serie A, a jedna od situacija s utakmice o kojima se najviše priča je ona pred golom domaćina. Edin Džek spremao se šutirati i očekivano zabiti iz idealne situacije, ali se onda odjednom ispred njega stvorio saigrač Ivan Perišić, skinuo mu loptu s noge, ali očajno pucao i promašio, piše Avaz.

Na to su se za glavu uhvatili svi igrači Intera. I dok su oni žalili zbog velike propuštene prilike, Džeko je bjesnio na Perišića. On mu je uzeo loptu koju se napadač BiH spremao zabiti u gol i onda još iz odlične pozicije promašio. Perišić se na kraju iskupio za ovu sebičnost jer je bio najbolji igrač utakmice i sjajno je dodao za odlučujući, pobjednički Interov gol.

Džeko je pak prema izvještajima novinara bio najgori igrač gostiju na utakmici. Naš legendarni napadač ove sezone je za Inter postigao 17 golova, ali samo jedan u zadnjih pet utakmica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh