Fudbal

Propada li spektakularan transfer, kako će reagovati u Realu na ove Mbappeove riječi?

Djelovalo je da je sve riješeno, ali…

Kylian Mbappe - Wozasports.com

Mjesecima se priča da je čitav posao završen, ali izgleda da Kylian Mbappe još nije riješio da će karijeru zaista i nastaviti u španskom Real Madridu.

Blistao je sjajani napadač u pobjedi Paris Saint Germaina nad Lorientom sa 5:1 jer je postigao dva pogotka uz tri asistencije.

Napadačku torturu rivala dovršili su Neymar sa dva, te Lionel Messi sa jednim pogotkom, prenosi Nova.rs.

Nakon meča je Francuz bio u euforiji.

“Je li ovo prvi put da smo sva trojica postigli po gol? Vjerovatno nije posljednji. Čast mi je igrati uz Messija”, poručio je francuski napadač, a mnogima je zazvučalo da je možda i promijenio odluku o transferu.

Upravo zbog toga je to bilo sljedeće pitanje, a navijači su čuli nešto drugačiji odgovor nego prethodnih mjeseci:

“Nisam još odlučio. Da sam donio odluku, objavio bih to svima. Međutim, nisam… Još odlučujem. Izabrat ću ono što je najbolje za mene, pojavile su se neke nove stvari. Postoji li mogućnost da ostanem u PSG-u? Da, naravno!”

Od prošle godine, Mbappe odbija da produži ugovor sa PSG-om iako je dobijao ponude da prima čak i više od milion eura sedmično. Ipak, bit će zanimljivo vidjeti na koje stvari je aludirao Francuz i šta se to, zapravo, promijenilo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh