Fudbal

DUŠKO TOŠIĆ SLAVI UZ TAMBURAŠE U DRUŠTVU OVE ŽENE (NIJE JELENA): Fotografija o kojoj svi pričaju!

Ipak mu je ona najbitnija u životu.

Duško Tošić - SCsport.ba

Bivši fudbaler Duško Tošić na svom Instagram profilu uglavnom dijeli fotografije na kojima je on na raznim putovanjima od Italije, Francuske, do Turske.

Takođe, na njegovom Instagramu mogu se naći i slike kćerki, a jedna fotografija, koju je svojevremeno podelio naročito je privukla pažnju.

Naime, na pomenutoj fotki Tošić pozira sa majkom, a oko njih su tamburaši, a osmeh Nikolete Tošić koja je u zagrljaju sina, govori više od hiljadu riječi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

Inače, Jelena je 7. januara prijavila Duška policiji tvrdeći da ju je pljunuo i dva puta udario u lice. Tošić je zatim otišao u policijsku stanicu Savski venac, gdje je dao izjavu. Odmah mu je izrečena hitna mjera zabrane prilaska pjevačici 48 sati, koja mu je u nedjelju produžena na još 30 dana, prenosi Espreso.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh