Fudbal

“Kako to Real krade”? Gerard Pique ironično komentirao poklonjeni penal najvećem rivalu

Real Madrid savladao je u subotu Valenciju 4:1 u utakmici 20. kola španskog prvenstva, no repovi sa tog meča još se vuku…

Real Madrid - Raport.ba

Iako je “Kraljevski klub”, lider4 na tabeli, bio bolji, do vodstva je došao iz poklonjenog kaznenog udaraca što je ustvrdio i Perez Burull, stručni komentator “Marce”, prenose “Sportske novosti”.

Taj događaj više od ičega obilježio je susret.

Valencia je zbog toga na Twitteru sipala ogorčenje za suđenje, objavili su: “Pljačka u Madridu počinje se pomalo ponavljati”, citirajući uzreku iz kultne serije” La Casa de Papel” (Money Heist).

Odmah se oglasio kapiten Realovog najvećeg rivala Barcelone Gerard Pique s porukom: “Ne govorite preglasno jer će vas kazniti”.

Realu sklona “Marca” reagirala je s konstatacijom – u trinaest mjeseci u La Ligi za Real su dosuđena samo tri kaznena udaraca, kako to Real krade?


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh