Fudbal

Preminuo prvi poslijeratni direktor Veleža

U 78. godini života preminuo Rifat Frenjo

Rifat Frenjo - Avaz

FK Velež je večeras na svojoj Facebook stranici objavio novu tužnu vijest. U 78. godini života preminuo je prvi poslijeratni direktor kluba, Rifat Frenjo.

Nakon što je nedavno preminuo vjerni navijač Đani Salčin nakon borbe s teškom bolešću, klub je pogodila nova tužna vijest.

– Sa tugom i boli obavještavamo naše članove da nas je napustio Rifat Frenjo, prvi poslijeratni direktor FK Velež, u svojoj 78. godini života. Rifa, kako su ga raja zvala, dao je veliki doprinos kako bi klub nakon rata krenuo sa svojim aktivnostima.

Ovim putem porodici Frenjo, rodbini i prijateljima izražavamo iskreno saučešće. Dženaza će se održati sutra, 05.01.2022. godine u 15h na Gradskom groblju Sutina, saopštili su iz FK Velež. prneosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh