Fudbal

Džeko: Istina je da imamo dosta slobode, ali ne i da radimo ono što želimo, rukopis Inzaghija je tu

Edin Džeko je sinoć opet bio jedan od heroja Intera, koji je pobijedio Torino u meču Serije A sa 1:0.

Edin Džeko - Twitter

Edin Džeko je sinoć opet bio jedan od heroja Intera, koji je pobijedio Torino u meču Serije A sa 1:0.

Dijamant je bio asistent za jedini gol na meču koji je postigao Denzel Dumfries, a Nerazzurri su tako stigli do sedme pobjede u nizu u domaćem šampionatu.

Kapiten bh. reprezentacije je prokomentarisao ovu utakmicu.

Mislim da možete vidjeti našu igru na terenu. Istina je da imamo dosta slobode, ali ne i da radimo ono što želimo. Tu se vidi rukopis trenera, ali moramo biti dobri u interpretaciji utakmica i pronalaženju prostora da napravimo razliku”, rekao je Džeko.

Istakao je i da je očekivao ovako dobre rezultate Intera, pošto je ovaj tim aktuelni prvak Italije.

Inter je prvak Italije, sigurno smo očekivali da igramo dobro i ove sezone. Tu je dosta kvalitetnih igrača, trener je već osvajao trofeje u Laziju. Neki igrači su otišli, ali drugi su stigli, poput mene, motivisani za uspjeh i to je dobro”, zaključio je Dijamant u razgovoru za DAZN.

Inter je trenutno lider Serije A sa 46 bodova, a gradski rival Milan ima četiri manje i na drugom je mjestu, piše SCsport.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh