Fudbal

Minimalac Intera za sedmi trijumf u nizu: Dumfries presudio Torinu, Džeko asistirao

Inter je nastavio pobjednički niz u italijanskoj Seriji A, u kojoj ove sezone brani titulu prvaka. Večeras je na Giuseppe Meazzi savladao Torino sa minimalnih 1:0.

Inter - Screesnhot

Odluka je pala u 30. minuti kada je mrežu gostiju iz Torina zatresao Denzel Dumfries, a asistirao mu je Edin Džeko. Za Dijamanta je to četvrta asistencija u sezoni Serije A, a peta ukupno u svim takmičenjima. Podsjetimo, ima i 11 golova.

Do kraja je dakle ostalo 1:0, a Inter je sada na ukupno 46 bodova i ubjedljivo je prvi pošto su mu prvi pratioci Napoli i Milan sa 39. Ovi timovi imaju i utakmicu manje od Nerazzurra.

Roma je remizirala sa Sampdoriom 1:1, a isti rezultat smo vidjeli i u duelu Verone i Fiorentine, piše SCsport.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh