Fudbal

Kćerki legendarnog Maradone nisu dozvolili ulazak u napuljski stadion

De Laurentis je vidio poruku, ali nije mi ništa odgovorio, rekla je Dalma za “Gazzettu”.

Dalma (lijevo) doživjela neprijatnost u Napulju - AFP

Dalma Maradona, kćerka legendarnog Dijega Armanda Maradone, u fazi je snimanja dokumentarca “Božja kćerka”, a ti povodom Dalma mnogo putuje po destinacijama koje su imale neku vezu s karijerom i životom njenog oca, piše Avaz.

Međutim, ona je doživjela veliku neprijatnost i to tamo gdje se sigurno najmanje tome nadala – u Napulju, gradu gdje je Maradona svojevremeno imao božanski status..

– Napulj je posljednja stanica na mom putovanju. Preko lokalne produkcijske kuće tražili smo potrebno ovlašćenje za snimanje na stadionu, ali su nam iz Napolija rekli ne. Nisam mogla vjerovati, pa sam ih zamolila da probamo ponovo, priča Dalma.

Potom se obratila nikome drugom do predsjedniku Napolija, Aureliju De Laurentisu (Laurentiis), kome je napisala poruku u kojoj je objasnila čitav projekat.

– De Laurentis je vidio poruku, ali nije mi ništa odgovorio, rekla je Dalma za “Gazzettu”, te dodala:

– Oni samo žele da profitiraju od njegovog imena i ja to neću dozvoliti. Navijači koje volim nemaju nikakve veze s tim, drugi su korumpirani, kaže Dalma.

Kao mogući razlog njenog nepuštanja u stadion, navode mediji u Italiji, mogao bi biti i taj što gradsko vijeće ne dozvoljava nikom ulazak na stadion četvrtkom, petkom i vikendom, tako da ni Dalma nije mogla ući, pa će vjerovatno morati sačekati na drugi datum, prenosi Avaz.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh