Fudbal

Zlatan Ibrahimović o ugovoru: Pritisak na upravu Milana za obnovu

Podsjetimo, trenutni ugovor 39-godišnjeg švedskog reprezentativca bh. korijena trebao je isteći 30. juna ove godine, ali su pregovori urodili plodom i produžio je boravak na San Siru do juna 2022. godine.

Zlatan Ibrahimović - Reuters

Zlatan Ibrahimović gostovao je u italijanskoj emisiji “Che tempo che fa” te je govorio o svom ugovoru u Milanu koji ističe na ljeto.

– Ne, osjećam se kao da mi ugovor nikada ne ističe! Izvršimo pritisak na upravu Milana za obnovu. Nadam se da ću zauvijek ostati i igrati za Milan, rekao je Ibrahimović uz smijeh.

Podsjetimo, trenutni ugovor 40-godišnjeg švedskog reprezentativca bh. korijena trebao je isteći 30. juna ove godine, ali su pregovori urodili plodom i produžio je boravak na San Siru do juna 2022. godine, prenosi Avaz.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh