Fudbal

Feđa Dudić najavio dolaske novih igrača: Vjerujem da ćemo uspjeti realizovati njihove transfere

Trener Rođenih najavio nova imena.

Feđa Dudić - SCsport.ba

Trener Fudbalskog kluba Velež Feđa Dudić je u razgovoru za dnevni.ba govorio o eventualnim promjenama u kadru mostarskog sastava.

Istakao je da ponuda igrača u zimskom prelaznom roku nije pretjerano atraktivna, ali da će u razgovoru sa ljudima u klubu probati realizovati neke transfere.

– Znate da ponuda igrača u tom zimskom periodu nije pretjerano atraktivna, ali vidjet ćemo. Sigurno je da će morati napraviti neke promjene, rekao je Dudić, te dodao:

– Možda je i rano da o istim pričam, imamo još dva kola i idemo to odraditi, probati osvojiti što više bodova pa ćemo se onda okrenuti toj problematici. Onda ćemo sjesti s ljudima u klubu pa ćemo vidjeti. Ako se pojave igrači koji su nama zanimljivi, vjerujem da ćemo uspjeti realizovati njihove transfere, zaključio je Dudić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh