Fudbal

Ovo je uvredljiva pjesma Dine Merlina koja vrijeđa trenera Željezničara

Jučer je trener FK Željezničar Tomislav Ivković izjavio da njemu i igračima smeta pjevanje Manijaka pjesme Dine Merlina.

Dino Dervišhalidović "Merlin" - Dnevnik.hr

Hrvatski strateg na klupi Željezničara živi teške trenutke. Ivkovićev Željezničar drži tek sedmu poziciju u prvenstvu, a navijači su nezadovoljni, prenosi Raport.

“Ovo što ću sada reći nije nikakva isprika, no ono što je dio stručnog stožera i veliki dio igrača prošlo u zadnjih mjesec dana je nevjerojatno. Privatna i ljudska poniženja na koja nisam navikao, a o plaćama neću ni pričati. Moji igrači su za mene heroji jer unatoč svemu treniraju s osmijehom na licu”, smatra Ivković.

U pitanju je pjesma “Zar je to sve što imam od tebe”, objavljena 1989. godine, u kojoj se pominju sljedeći stihovi:

“Zar je to sve što imam ja od tebe
Zar je to sve što je ostalo
Zar je to sve za ove duge godine
I ako je, premalo je”

Poslušajte:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh