Fudbal

Neće trošiti novac u januaru. Real spreman čekati do ljeta za potpis Kyliana Mbappea

Real Madrid spreman je čekati do juna 2022. godine za potpis napadača Paris Saint Germaina Kyliana Mbappea, radije nego da iznese ponudu u januaru, piše “Mundo Deportivo”.

Kylian Mbappe - Wozasports.com

Mbappe (22) ima ugovor koji istječe narednog ljeta, te će, ako uskoro ne potpiše novi, biti slobodan da pregovara o predugovoru sa španskim Realom ili bilo kojim drugim klubom izvan francuske Ligue 1, u januaru, uz mogućnost odlaska bez obeštećenja.

Uprkos približavanju isteka ugovora, Real je uputio posljednju ponudu od 200 miliona eura za potpis Mbappea u avgustu, ali nije dobio odgovor PSG-a, kazali su izvori blisku klubu iz španske La Lige za ESPN.

Jedan od najboljih svjetskih nogometaša i francuski reprezentativac je jasno rekao da želi preseliti u Madrid i da ne namjerava produžiti ugovor sa PSG-om uprkos tome što klub još uvijek pokušava da ga uvjeri da ostane duže u Parizu, piše Raport.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh