Fudbal

Simone Inzagi: Nadam se da Džeko nije ozbiljnije povrijeđen

Kada igrate u ovakvom ritmu, povrede se znaju desiti, kaže trener Intera.

Džeko - Twitter

Kapiten “Zmajeva” Edin Džeko s razlogom je izazvao zabrinutost među navijačima BiH i kod selektora Ivajla Peteva (Ivaylo), kada je tokom meča Intera i Milana morao ranije napustiti igru zbog povrede.

O kakvoj se povredi radi i da li će selekcija BiH ostati bez najboljeg igrača uoči mečeva protiv Finske i Ukrajine, saznat će se u toku dana, a o Džekinoj povredi govorio je i trener Intera Simone Inzagi (Inzaghi) nakon gradskog derbija koji je sinoć u Milanu završen rezultatom 1:1.

– Na kraju prvog poluvremena Džeko i Bastoni (Alessandro Bastoni) su imali manjih problema, ali kada igrate u ovakvom ritmu, to se zna desiti. Sada se samo nadamo da su u pitanju neke sitnice, a ne ozbiljnije povrede, zvučao je Inzagi prilično mirno s obzirom na to koliko je Džeko važan igrač u njegovom timu.

Ostaje nada da će informacije o Džeki biti pozitivne, te da će “Dijamant” biti najveća prijetnja golu Finaca i Ukrajinaca u Zenici, prenosi Avaz.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh